Mennyi ideig tart a shellac manikűr?

A Shellac manikűr általában 2 hétig tart lepattogás nélkül. Van néhány tényező, ami befolyásolhatja tartósságát. Kihozhatod a legjobbat a manikűrödből, ha betartod a következőket:

  • Házimunka elvégzésénél (kertészkedés, takarítás, mosogatás) viselj kesztyűt, mert a különféle anyagok elszínezhetik a lakkot/zselét.
  • Használd naponta a Solar Oil körömolajat, leghasznosabb lefekvés előtt, hogy visszaadd a körmöknek az elvesztett nedvességtartalmát. A CND kézkrém napi használata is ajánlott, így lényegesen meghosszabbítható a Shellac manikűr élettartama, azáltal, hogy a köröm körüli bőrt egészségesen, hidratáltan és rugalmasan megtartjuk.
  • Ha megsérül a körmöd, amikor shellac van rajta, ne húzd le róla az anyagot, ne kapard fel, mert ez további sérülésekhez vezethet. Kérd manikűrösünk segítségét!
  • Ha nyaraláson vagy, óvatosan használd a napkrémeket és rovar riasztó spray-eket, mert ezek tartalmazhatnak olyan oldószereket, amik megsértheik a shellac-ot. A medence klóros vize hatással van a shellac-ra, és ha nap éri a klórt, a hatás még intenzívebb, ezért töröld át és szárítsd meg a kezedet és körmeidet, hogy minimalizáld az esetleges szín fakulást.


Comment on this FAQ

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.