Tudnivalók a Vagheggi fitokozmetikumokról

Tudnivalók a Vagheggi fitokozmetikumokról

Mi a fitokozmetikum? 

A fitokozmetikumokkal a gyógynövények hatóanyagaival érünk el látványos és gyors eredményeket, mellékhatások nélkül. A növényekben található hatóanyagok segítik a szervezetünk megújulását, a megfelelő folyamatok fenntartását és serkentését. A fitokozmetikumokkal való bőr-és arcápolás felér egy illatterápiás kezeléssel, amely hozzájárul a tökéletes közérzethez. 

 

A Vagheggi-ről: 

A Vagheggi az első olasz cégek egyike, amely ötvözte a hagyományos természetes kozmetikumokat a legfejlettebb technológiával és kutatással, egyedi termékeket alkotva. Rendszerben gondolkoznak, így érnek el maximális eredményt. 

Kiváló és ellenőrzött minőségű növényi hatóanyagokat választ meghatározott koncentrációban, amelyekkel így valóban működő fitokozmetikai termékeket hozhatnak létre. 

A Vagheggi az emberek, az állatok és a környezet maximális tiszteletben tartása mellett készíti növényi alapanyagú fitokozmetikai termékeit, kozmetikai és lakossági felhasználásra egyaránt.  Fairtrade termék. Magyarországon 2013 óta van jelen a márka. 

Minden Vagheggi fitokozmetikai termék 100% Made in Italy, a termékek csomagolása környezetbarát, a műanyag flakonok nem tartalmaznak ártalmas fltalátokat.

Az alábbi bőrproblémákra nyújt célzott megoldást: 

  • Érzékeny bőr (rosacea)
  • Vízhiányos, száraz bőr
  • Túlzott faggyútermelés, zsíros bőr
  • Első ráncok kialakulása
  • Érett/idősödő bőr
  • Foltos/pigmentált bőr

 

A teljesség igénye nélkül az alábbi természetben előforduló alkotóelemeket tartalmazzák a krémek/termékek: 

Vörösáfonya
Citrusok
Shea vaj
Málna
Harmatfű
Algák
Kurkuma
Maracuja
Pisztácia
Szőlő
Mandula
Kakaó