Szolgáltatások

Kézápolás

Mini manikűr - lakkozás 

Idő: 15 perc

Ha egy kis luxusra vágysz, kevesebb mint egy kávészünet alatt. Gyors és hatásos módja a körmök felfrissítésének! Ez a nélkülözhetetlen kezelés tartalmazza a köröm formázását, polírozását, és lakkozást a kiválasztott CND Vinylux színnel, ami a legjobb minőségű nem UV fényre kötő, gyorsan száradó, akár 7 napig is tartó körömlakkunk.


Teljes manikűr lakkozással

Idő: 3o perc

Azoknak, akik teljeskörű körömápolásra vágynak, annak minden szépségével. Tökéletes, ha gyakran szereted a színeket cserélni. A teljes körömbőr ápolását tartalmazza, a körmök formázását, polírozását, olajozást, rövid kézmasszázst, CND Vinylux lakkozással.


Luxus manikűr 

Idő: 3o perc

Ha a bőrödnek egy kis plusz gondoskodásra van szüksége. Klasszikus manikűr lépéseit kiegészítjük egy mély hidratáló hialuronos kesztyűvel, ami újratölti a száraz, sérült bőrt, pótolja az elvesztett nedvességtartalmat, és a körömbőrt puhává varázsolja. Mintha kigőzölték volna a kezed - ez az érzet egy hialuronos kezelés után. Fokozza a bőr vízmegtartó képességét, kisimítja az apróbb ráncokat, erősíti a bőr természetes védőrétegét, a bőr öregedési folyamatait lassítja. A hialuron a szervezet egyik természetes építőeleme, irritációt nem okoz, száraz és zsírosabb bőrre is ajánlott. Rövid kézmasszázs befejezésként felfrissíti a kezeket. A kesztyű a manikűr alatt végig a kezet borítja, így plusz idődbe nem kerül.


Gél lakk / Shellac manikűr 

Idő: 35 perc

Mind közül a legkedveltebb! Ha nem szeretsz a lakk száradására várni, lakkozás után rögtön mehetsz, tükörfényes körmeiddel. Tartalmazza a körmök formázását, polírozását, körömbőr ápolását, masszázst, és a kedvenc színedet. A CND Shellac 2 hétig tartó makulátlan felületű, led fényre kötő tartós lakk. Kicsit több, mint fél óra utána már ismét az asztalodnál lehetsz.


Luxus Gél lakk / Shellac manikűr 

Idő: 35 perc

Extra törődéssel a tökéletesen hidratált hosszantartó manikűrrel. A Shellac manikűrt kiegészítjük egy hialuronos kesztyűvel, ami puhává teszi a kéz bőrét. Mintha kigőzölték volna a kezed - ez az érzet egy hialuronos kezelés után. Fokozza a bőr vízmegtartó képességét, kisimítja az apróbb ráncokat, erősíti a bőr természetes védőrétegét, a bőr öregedési folyamatait lassítja. A hialuron a szervezet egyik természetes építőeleme, irritációt nem okoz, száraz és zsírosabb bőrre is ajánlott.


Japán manikűr 

Idő: 3o perc

Ragyogjon a körmöd mint az igazgyöngy! A japán manikűr kiemeli a természetes körmök szépségét selymes csillogásával, segíti a körmök növekedését. A méhviaszt szarvasbőr polírozóval a körömlemezbe dolgozva, majd kőporral felpolírozva 2-3 hétig fényes lesz. Csak természetes anyagokat tartalmaz. Megvéd a körömlemez tetejének felválásától és a töredezéstől. Kúraszerűen javasolt alkalmazni minimum 3 hónapig 3 hetente. A teljes manikűrt tartalmazza, körömlakk nem szükséges.


Férfi MANikűr  

Idő: 2o perc

Tökéletes választás azoknak a férfiaknak, akik rendezett, friss, jól ápolt kezekre és körmökre vágynak, de sűrű az időbeosztásuk. A körmök formázását, polírozását, körömbőr ápolását követi egy rövid kéz masszázs hidratáló kézkrémmel.

 

Lábápolás

Lakkozás lábon

Idő: 15 perc

Gyors frissítés és szépítés a láb körmeinek! A köröm formázása és körömfelület polírozása után lakkozás következik a kedvenc CND Vinylux színeddel.


Gél lakk / Shellac lábon

Idő: 35 perc

Azonnal szárad, és 1 hónapig is kitart lábon! A fénye semmihez sem fogható. A lábkörmök formázása után a körömbőr ápolása, körömlemez polírozása következik, majd a CND Shellac alkalmazása, körömolaj használata.

 

Egyéb

Francia vég: A hagyományos francia – a körömágy rész rózsaszín, a körömvégek fehér színt kapnak.

Idő: 1o perc


Shellac leoldás: A szakszerű gél lakk eltávolítás megengedi körmeidnek, hogy újra természetes formájukban maradjanak, vagy egy új lakkot kapjanak. A leoldásban benne van a szakszerű shellac eltávolítás, a köröm formázása, polírozása, majd körömolajjal való ápolás. Ha a saját shellac-unkat oldjuk le, az ingyenes.

Idő: 8-1o perc


Díszítés: Fejezd ki kreativitásod a körmeiddel! Tedd egyedivé a manikűrödet dizájnnal. Króm, csillám, kövek, sellő, ombre, nyomda… Foglaláskor, az egyéb kategóriába kérjük jelezd, hogy milyen díszítést kérsz. Az ár idő függvénye

Ár: 15o Ft-tól