Szolgáltatások

Kézápolás

Mini manikűr - lakkozás 

Ár: 17oo Ft         Idő: 15 perc

Ha egy kis luxusra vágysz, kevesebb mint egy kávészünet alatt. Gyors és hatásos módja a körmök felfrissítésének! Ez a nélkülözhetetlen kezelés tartalmazza a köröm formázását, polírozását, és lakkozást a kiválasztott CND Vinylux színnel, ami a legjobb minőségű nem UV fényre kötő, gyorsan száradó, akár 7 napig is tartó körömlakkunk.


Teljes manikűr lakkozással

Ár: 33oo Ft      Idő: 3o perc

Azoknak, akik teljeskörű körömápolásra vágynak, annak minden szépségével. Tökéletes, ha gyakran szereted a színeket cserélni. A teljes körömbőr ápolását tartalmazza, a körmök formázását, polírozását, olajozást, rövid kézmasszázst, CND Vinylux lakkozással.


Luxus manikűr 

Ár: 45oo Ft     Idő: 3o perc

Ha a bőrödnek egy kis plusz gondoskodásra van szüksége. Klasszikus manikűr lépéseit kiegészítjük egy mély hidratáló hialuronos kesztyűvel, ami újratölti a száraz, sérült bőrt, pótolja az elvesztett nedvességtartalmat, és a körömbőrt puhává varázsolja. Mintha kigőzölték volna a kezed - ez az érzet egy hialuronos kezelés után. Fokozza a bőr vízmegtartó képességét, kisimítja az apróbb ráncokat, erősíti a bőr természetes védőrétegét, a bőr öregedési folyamatait lassítja. A hialuron a szervezet egyik természetes építőeleme, irritációt nem okoz, száraz és zsírosabb bőrre is ajánlott. Rövid kézmasszázs befejezésként felfrissíti a kezeket. A kesztyű a manikűr alatt végig a kezet borítja, így plusz idődbe nem kerül.


Gél lakk / Shellac manikűr 

Ár: 49oo Ft    Idő: 35 perc

Mind közül a legkedveltebb! Ha nem szeretsz a lakk száradására várni, lakkozás után rögtön mehetsz, tükörfényes körmeiddel. Tartalmazza a körmök formázását, polírozását, körömbőr ápolását, masszázst, és a kedvenc színedet. A CND Shellac 2 hétig tartó makulátlan felületű, led fényre kötő tartós lakk. Kicsit több, mint fél óra utána már ismét az asztalodnál lehetsz.


Luxus Gél lakk / Shellac manikűr 

Ár: 6200 Ft      Idő: 35 perc

Extra törődéssel a tökéletesen hidratált hosszantartó manikűrrel. A Shellac manikűrt kiegészítjük egy hialuronos kesztyűvel, ami puhává teszi a kéz bőrét. Mintha kigőzölték volna a kezed - ez az érzet egy hialuronos kezelés után. Fokozza a bőr vízmegtartó képességét, kisimítja az apróbb ráncokat, erősíti a bőr természetes védőrétegét, a bőr öregedési folyamatait lassítja. A hialuron a szervezet egyik természetes építőeleme, irritációt nem okoz, száraz és zsírosabb bőrre is ajánlott.


Japán manikűr 

Ár: 38oo Ft        Idő: 3o perc

Ragyogjon a körmöd mint az igazgyöngy! A japán manikűr kiemeli a természetes körmök szépségét selymes csillogásával, segíti a körmök növekedését. A méhviaszt szarvasbőr polírozóval a körömlemezbe dolgozva, majd kőporral felpolírozva 2-3 hétig fényes lesz. Csak természetes anyagokat tartalmaz. Megvéd a körömlemez tetejének felválásától és a töredezéstől. Kúraszerűen javasolt alkalmazni minimum 3 hónapig 3 hetente. A teljes manikűrt tartalmazza, körömlakk nem szükséges.


Férfi MANikűr  

Ár: 33oo Ft        Idő: 2o perc

Tökéletes választás azoknak a férfiaknak, akik rendezett, friss, jól ápolt kezekre és körmökre vágynak, de sűrű az időbeosztásuk. A körmök formázását, polírozását, körömbőr ápolását követi egy rövid kéz masszázs hidratáló kézkrémmel.

Lábápolás

Lakkozás lábon

Ár: 17oo Ft        Idő: 15 perc

Gyors frissítés és szépítés a láb körmeinek! A köröm formázása és körömfelület polírozása után lakkozás következik a kedvenc CND Vinylux színeddel.


Gél lakk / Shellac lábon

Ár: 49oo Ft    Idő: 35 perc

Azonnal szárad, és 1 hónapig is kitart lábon! A fénye semmihez sem fogható. A lábkörmök formázása után a körömbőr ápolása, körömlemez polírozása következik, majd a CND Shellac alkalmazása, körömolaj használata.

Egyéb

Francia vég: A hagyományos francia – a körömágy rész rózsaszín, a körömvégek fehér színt kapnak.

Ár: 1ooo Ft       Idő: 1o perc


Shellac leoldás: A szakszerű gél lakk eltávolítás megengedi körmeidnek, hogy újra természetes formájukban maradjanak, vagy egy új lakkot kapjanak. A leoldásban benne van a szakszerű shellac eltávolítás, a köröm formázása, polírozása, majd körömolajjal való ápolás. Ha a saját shellac-unkat oldjuk le, az ingyenes.

Ár: o Ft vagy 5oo Ft       Idő: 8-1o perc


Díszítés: Fejezd ki kreativitásod a körmeiddel! Tedd egyedivé a manikűrödet dizájnnal. Króm, csillám, kövek, sellő, ombre, nyomda… Foglaláskor, az egyéb kategóriába kérjük jelezd, hogy milyen díszítést kérsz. Az ár idő függvénye

Ár: 15o Ft-tól


Csak rendezvényen elérhető

Zselés épített műköröm, Orosz manikűr, Spa manikűr, Classy Exkluzív Spa tripla radír pedikűr, Uniszex tripla radír pedikűr, Tripla radír Pedikűr lakkal, Tripla radír Shellac Pedikűr, Tripla radír Spa Shellac Pedikűr

Lemondási feltételek

A Classy-nál megértjük, hogy sokszor sűrű és állandóan változó napi teendőink vannak. Ha 1-2 órával a lefoglalt időpontod előtt törlöd a foglalásod, ez esetben csak az 50%-át tudjuk visszatéríteni a szolgáltatás árának. Ha 1 órán belül törlöd, vagy nem jössz el, a 100%-ot felszámítjuk. Reggel 8 órai vagy korábbi időpontoknál 12 órával előbb kérjük a törlési szándékod, ellenkező esetben a 100%-ot ki kell fizetni.

Ha mégsem tudod időben törölni, átruházhatod másra is, akár egy kollégádra. Kérlek időben írj e-mailt a [email protected], vagy hívj a o6/2o 231 7144- es számon, hogy értesíts a változásról.