Szempilla

Szempilla Lifting

A szempilla lifting egy kiváló alternatíva a műszempillára. Akár 8 hétig is tarthatnak a felfelé ívelő természetes pillák, úgy, hogy bátran úszhatunk vagy zuhanyozhatunk vele, mint ahogy szoktunk. A tartós szempilla göndörítés természetes hatású, megemeli a saját pillákat. Az egyenes, alig látható szempillák felfelé ívelő, gyönyörű, hangsúlyos szempillákká változnak. 

45 perc    12500 Ft

 

Szempilla Lifting és festés

A szempilla lifting kiegészítve festéssel, ami nagyban hozzájárul a szempillák hosszabb, vastagabb és sötétebb megjelenéséhez. Tökéletes választás azoknak, akiknek világosabb színű a saját szempillája, és sötétíteni szeretne rajta szempillaspirál használata nélkül. 

45 perc    14500 Ft

 

Szempilla festés

Tökéletes választás azoknak, akiknek világosabb színű a saját szempillája, és sötétíteni szeretne rajta szempillaspirál használata nélkül. A pillák vastagabbnak tűnnek és sötétebbek lesznek. 

15 perc    2400 Ft

 

Szempilla hosszabbítás új szett / töltés

1 D

Mondj búcsút a szempillaspirálnak! Az 1D pillákkal nincs sok teendőd, természetes hatást kölcsönöz, 3 hetente érdemes tölteni. 4 héten túl töltés nem foglalható, csak új szett. 

Új szett: 150 perc    16000 Ft

Töltés: 100 perc    12000 Ft (4 héten belül)

2 D

Egy teltebb, de még mindig természetes hatás szálanként a saját pilláidra építve. 3 hetente érdemes tölteni. 4 héten túl töltés nem foglalható, csak új szett. 

Új szett: 150 perc    18000 Ft

Töltés: 100 perc    13000 Ft (4 héten belül)

3-4 D

Félúton a természetes és dramatikus hatás között. 3 hetente érdemes tölteni. 4 héten túl töltés nem foglalható, csak új szett. 

Új szett: 150 perc    20000 Ft

Töltés: 100 perc    15000 Ft (4 héten belül)

 

Műszempilla eltávolítás

Műszempillák eltávolítása a saját pillákról leoldó folyadékkal vagy zselével. 

30 perc    4900 Ft

Foglalok

A pillásod:
Szabina
Tudj meg többet Szabináról > > > 

Az otthonodban a legkényelmesebb, ha az ágyadon vagy egy erre alkalmas kanapén helyezkedsz el, ami mellé könnyen le tud pakolni a pillásod. Próbálj egy világos helyet biztosítani, és egy tiszta törölközőt is tehetsz magad alá, hogy megvédd a felszínt. 

A sminkedet eltávolíthatod a kezelés előtt, bár a pillásnál mindig van sminklemosó, ha előtte nem lenne rá lehetőséged vagy időd.Miután a pillásod megérkezik hozzád, kipakol az ágy vagy kanapé mellé, amit előkészítettél. A pillázás előtt konzultáltok, hogy milyen hatást, kinézetet szeretnél elérni. Először eltávolítja a sminket a szemedről, és felhelyez egy alátétet. Majd szálanként felhelyezi a pillákat. A teljes folyamat másfél-két órát tart, attól függően, milyen pillákat választottál. Ha készen vagytok, a pillásod megbeszéli veled, hogyan kezeld és hogyan tudod a legjobban megóvni az új pilláidat a hosszan tartó hatás érdekében.

Az első 48 órában az alábbiakat tartsd be mindkét kezelés után:

  • Kerüld a víz érintkezését az arcoddal (érdemes előtte hajat mosnod)
  • Ne menj szaunába, gőzfürdőbe, úszni, vagy eddzeni (a verejték is árthat neki) 

 

Az első 48 óra után a következők betartását javasoljuk: 

  • Ne használj vízálló szempillaspirált
  • Olajmentes sminklemosót használj, olajtartalmút soha
  • Ne piszkáld dörzsöld a szemed, ne szedegesd a pillákat. Arcmosás után szárítsd meg a pilláidat. 
  • Minden reggel használj szempilla kefét a szálak elrendezéséhez. 
  • Az épített pillák esetében próbálj hanyatt fekve aludni, nem oldalt, nehogy dörzsölje a párna a pillákat. 
  • Használj szempilla sampont és vizet a pillák tisztán tartására