Smink/sminktetoválás

Alkalmi smink

Makulátlan megjelenésedről gondoskodunk bármilyen fontos alkalomra vagy estére a hozzád illő és az eseményhez passzoló sminkkel.

45 perc   13200 Ft

 

Alkalmi smink műszempillával

Sminkedet egyszerűen eltávolítható műszempillával hangsúlyosabbá tudjuk tenni. Ha nem vagy biztos benne, hogyan állna neked, kérd sminkesünk tanácsát.

60 perc   15000 Ft

 

Menyasszonyi smink

Egyedi ajánlat alapján.

 

Egyéni sminkoktatás

Minden olyan igényes és tudatos nőnek ajánljuk, aki szeretné elsajátítani, miként tudja a saját szépségét igazán kiemelni!

Oktatás menete:

  • Saját neszeszer rendezése

  • Bőrápolási rutin elsajátítása

  • Eszközök ismerete

  • Tökéletes bőrkép

  • Színek használata

  • Teljes smink megalkotása

120 perc   42000 Ft

 

Sminktetoválás


(Jelenleg csak szalonban érhető el technikai okok miatt)

 

 

Soft powder szemöldök tetoválás

A soft powder sminktetováló módszer elkészítési technikáját a sminkelésből vették át. Az elmúlt években nagyon közkedvelt lett hazánkban is. Jellemzően több színnel készül, a színeket puhán egymásba satírozva, aminek köszönhetően egy nagyon lágy, púderes hatás érhető el. Alkalmazásával selymes hatás érhető el, lágyítja az arc vonásait, nem ad szigorú tekintetet, mint egy hirtelen, erősen elkezdett szemöldökvonal, ezáltal elegáns és sminkhatású lesz a végeredmény. Legnagyobb pozitívuma, hogy akár a régi elhalványult szemöldököket is át lehet alakítani ezzel a módszerrel, így a végeredménye egy teljesen új, ragyogó, sminkhatású szemöldök.

120 perc   56400 Ft

 

Szálazott szemöldök tetoválás

Microblading néven is elterjedt a technika, melyet a szemöldöktetoválás legtermészetesebb változataként tartanak számon. A módszernek köszönhető, hogy sok olyan nő döntött a szemöldöktetoválás mellett, akik a természetes megjelenés hívei, ám a régi módszerek miatt addig elzárkóztak tőle. A módszer sajátossága, hogy a tetovált szálak szinte láthatatlanul illeszkednek a saját szemöldök szálakhoz, mivel a tetoválás nem géppel, hanem egy kis kézi eszközzel, és sok tűből álló tűcsoporttal készül, ami a géppel készített szálaknál sokkal vékonyabb vonalakat tetoválását teszi lehetővé. Legnagyobb pozitívuma, hogy akár a régi elhalványult szemöldököket is át lehet alakítani ezzel a módszerrel, így a végeredménye egy teljesen új, ragyogó, sminkhatású szemöldök.

120 perc   56400 Ft

 

Száj tetoválás

A sminktetoválások közül ez tudja a női arcot a legjobban élettel telivé, frissen sminkeltté változtatni! A szép formájú és árnyalatú ajak többé már nem csak álom, minden helyzetben viselheted és érezheted a mindig kész érzést hosszú sminkeléssel töltött percek nélkül.

120 perc   56400 Ft

 

Már meglévő tetoválás korrekciója/fedése

120 perc   68400 Ft

 

Korrekció bármely területre 2 hónapon belül

120 perc   12000 Ft

 

Korrekció 2-6 hónapon belül

120 perc   24000 Ft

 

Frissítés 15 hónapon belül

120 perc   36000 Ft

 

Frissítés 18 hónap után

Teljes ára az adott szolgáltatásnak

Az időpont, és pontos igényed egyeztetéséhez töltsd ki ezt a lapot: