Rólunk

Azért hoztuk létre Budapest Mobil Szépségszalonját, hogy vendégeink könnyebben megtalálják az egyensúlyt a sűrű teendők listája/munka és  boldog - egészséges élet között. Egy gombnyomásra házhoz rendelhetik a szépség és wellness szolgáltatásokat. Sokszor előfordul manapság, hogy az én idő a sok fontos tennivaló mellett az utolsó helyre kerül. Azért vagyunk, hogy ezt mostantól segítsük elkerülni. 

Gallai Kata, az alapító, 2017 őszén indította el mobil körömszalonját. 3 év londoni szépségszalonokban töltött munka után úgy gondolta, hogy itthon is nagy népszerűségnek örvendene egy mobil szalon, ami a vendégekhez megy. Mivel ez már külföldön is nagy sikerrel működik, rendezvényeken és irodákban kezdte el munkáját. A vírushelyzet után viszont, mivel sokan már otthonról dolgoztak, így nagy igény lett a házhoz járó szolgáltatásra is. Ezért 2022-ben bővülve kozmetikus-pillás, arc-és testszobrász szakemberrel és reflexológussal, Budapest egész területén folytatta munkáját. 

Fő szempont a minőségi munka, jó természetű, vidám kollégák, akik kiváló szakemberek. A vendég szempontjából pedig a biztonság, és az a bizonyosság, hogy ha megrendel egy szolgáltatást akkor tudja hogy jó kezekben lesz. 

Célunk, hogy vendégeink mindig a legnagyobb kényelemben érezzék magukat, és ne kelljen kompromisszumokat hozniuk a manapság olyan fontos én-idővel kapcsolatban.

Gallai Kata
alapító

 

Szabó Regina
sminkes