Rendezvények

10-től  1000 fős események. Megcsináltuk.

A rendezvény létszámától függetlenül a Classy alkalmazkodik az esemény sajátosságaihoz. A mobil manikűröseink sok fajta rendezvényen dolgoztak már, a fesztiváloktól kezdve a családi napokig, a céges kitelepülésektől a lánybúcsúkig.

Céges rendezvények
Kitelepülés
Márka bevezetése

Ajánlatot kérek

  

Hogyan működik?

Dátum, idő, helyszín

Az előre egyeztetett időpontban kollégánk a megbeszélt helyszínen lesz, és biztosítja – a pompás CND lakkokkal, eszközökkel és tudásával –  hogy az esemény csodás lesz.

Résztvevők számának meghatározása

Minimum 3 órás eseményeket vállalunk, amibe körülbelül 6 teljes manikűr vagy 12 mini manikűr vagy pedikűr fér bele. Kérjük megjelölni a teljes létszámot, és hogy hányan kérnek melyik típusú manikűrt és hányan pedikűrt.

Fizetés és visszaigazolás

A mobil szépség rendezvényeinknek óradíja van, a kért szolgáltatások alapján van kiszámolva, valamint attól is függ, hogy hány manikűrösre van szükség. Az árak az áfát tartalmazzák. A teljes díjat a foglaláskor kérjük fizetni, így a rendezvény garantálva lesz.

Marketing és promóció

Igény szerint együtt dolgozunk a megrendelővel az egységes dizájn és meghívók elkészítésén, hogy a rendezvény kapcsán a lehető legjobb és legtöbb információt kapják a vendégek. A  résztvevők előre  is foglalhatnak, vagy az esemény alatt.