Partnereink

Növeld dolgozóid teljesítményét, csökkentsd a fluktuációt és a munkahelyi stresszt céges wellness-szel!
Az irodai masszázs minimális teret foglal, személyenként mindössze tizenöt perc, előkészületeket és átöltözést nem igényel. Egyszerű foglalás, garantált elégedettség. Foglalj már ma!

 

www.massageaddict.hu

 

 

 

Két olyan dolgot ötvöztünk egy izgalmas ajándékba, amit imádnak a nők: az illatgyertyákat és az ékszereket. Így születtek meg az ékszergyertyák. Illatgyertyáinkból szép lassan kerülnek elő a gyönyörű Swarkowky ékszerek, ahogyan ég a gyertya. Óriási meglepetés, így nemcsak egy sima ajándékot, hanem élményt is adunk. A gyertyák megjelenése is különleges: nagy méretűek, gyönyörű dizájnnal, szép díszei a lakásnak…

www.athesense.hu

 

 

 

 

Esküvőszervezőként és esküvői dekoratőrként úgy gondoljuk, mindannyiunkban megvan a vágy, hogy életünk bizonyos napjai különlegesek és felejthetetlenek legyenek számunkra és mások számára, hogy évek múltán is jó érzéssel, szép emlékekkel tekinthessünk vissza ezekre. Legyen az lánykérés, esküvő, születésnap, keresztelő, vagy egy találkozó… Azok az események, amelyek egy ember életében valamiért kiemelkednek, – fordulópontok, esetleg sorsfordulók – kitüntetett figyelmet és körültekintő megvalósítást érdemelnek mind szervezés, mind dekorálás tekintetében. Ezekhez szeretnénk hozzátenni egy csipet fűszert, vagy ahogy mi mondjuk, az EgyKisFlancot.

                                             www.egykisflanc.hu