Munkáltatóknak

Ha havi rendszerességgel fogunk járni cégéhez, jobb lesz a munkahelyi légkör!

Munkahelyi elkötelezettség növelése

A vállalatoknak fontos vonzani, megőrizni és elkötelezni a munkatársakat. Mialatt erős munkahelyi kultúrát építenek, figyelembe kell venni munka-magánélet egyensúlyt.

 

 

Boldog dolgozók

A cégnek bármilyen kiadás és berendezés nélkül lehetővé tesszük, hogy dolgozóik egyszerűen foglalhassanak, gyorsan megszépüljenek és mosollyal térjenek vissza asztalukhoz.

 

Összehasonlíthatatlan kényelem

Elhivatottak vagyunk, hogy a munkavállalók életét egyszerűbbé tegyük, pénzt és időt spórolva a körmük rendbe tételével, amit imádni fognak.

 

 

Egyszerű folyamat

Zökkenőmentes foglalási folyamatot, és gyors kezeléseket nyújtunk, lehetővé téve a dolgozóknak a sűrű napi teendői közti szabad idejük hasznos felhasználását, egy kis kikapcsolódással. Már 15 perctől elérhetőek felfrissítő kezeléseink.

 

Magas szintű szolgáltatások

A gyors és precíz, a mobil szalon sajátosságaihoz kifejlesztett technikákkal, a piac legjobb anyagaival senki nem lesz elégedetlen a végeredménnyel.

 

 

Kiváló szakemberek

Minden esetben képzett kéz-és lábápoló megy ki, aki biztosítja a minőségi munkát és kiváló kiszolgálást.

 

Manikűr a munkahelyen

Sokan napjaink legnagyobb részét a munkahelyen töltjük. Nem meglepő, hogy itt stresszesebbnek érezzük magunkat, és gyakran az idő is szorít minket. Mi a Classy-nál úgy gondoljuk, hogy itt az ideje a változásnak- egy kis törődéssel.

Szolgáltatásaink sok vendégnek megfelelnek, nőknek, férfiaknak, különböző korosztályban. Az, hogy a vállalat viszonoz valamit a munkavállalóinak, amit csak nekik biztosít, mutatja, hogy törődnek velük, ez erősíti a munkahelyi kultúrát, ami elengedhetetlen feltétele az üzleti sikernek.

A cég igényeihez igazított szolgáltatásaink és csomagjaink biztosítják a munkavállalóknak, hogy értékesnek, megbecsültnek, és motiváltnak érezzék magukat. Talán épp kedveskedni akar valamivel a kollégáinak az irodában, vagy egy wellness eseményt szervez, vagy csak fel szeretné élénkíteni a munkahelyi hangulatot? Bármi éppen a szükséglete, mi rugalmasan alkalmazkodunk igényeihez és költségkeretéhez.

Foglalajon egy próba manikűrt, és tapasztalja meg a Classy élményt!  

Ha kérdése van, írjon nekem, 24 órán belül válaszolok!