Masszázs

HAMAROSAN FOGLALHATÓ...

Svédmasszázs

Egy spa stílusú masszázs, ami könnyed és kíméletes. Elősegíti az átfogó ellazulást, megszünteti az izmok feszültségét és fokozza a vérkeringést.  

60 perc    12000 Ft
90 perc    15000 Ft

 

Aromaterápiás masszázs

Az egész szervezetet, testet-lelket felélénkítő masszázs forma. A különféle illóolajok a bőrön keresztül a szervezetbe jutnak, a vérkeringésbe kerülve kifejtik jótékony hatásukat. A bőrt regenerálják, és a belélegzéssel lelki állapotunkra is jó hatással vannak. Kiváló masszázs szorongás és lelki problémák kezelésére. 

60 perc     13000 Ft
90 perc     16000 Ft

 

Gyógymasszázs

A test bármilyen részén fennálló probléma a megfelelő szakemberrel jelentősen javítható. Az első masszázs alkalmával kollégánk felállít egy kezelési tervet, és ezt követve kezdődhet meg a regeneráció. 

60 perc    14000 Ft
90 perc   17000 Ft

 

Irodai székmasszázs

A székmasszázs egy speciálisan kifejlesztett módszer, hogy az ülőmunkában megfeszült izmokat kilazítsuk. Rendszeres székmasszázzsal a napi komfort érzet és a dolgozók koncentráló képessége jelentősen megnövekedik. 

20 perc    6500 Ft
30 perc    7800 Ft

 

Kinezológiai tapasz+ultrahang + soft lézer 

A kineziológiai tapasz lényege, hogy a feszes kötések helyett rugalmas szalagok rögzítenek, amelyek együtt mozognak az
alattuk lévő bőrrel és izmokkal. Nem szorítja el a végtagot a szalag, és a vérkeringés is jobb, így a
kezelt rész hamarabb gyógyul.
Ultrahang terápiát mozgásszervi panaszokra (ízületi és íngyulladás, izomfájdalmak, kontraktura, stb.) és bőrgyógyászati/kozmetikai kezelésekre alkalmazzák.
Az orvosi lágy lézer a következő esetekben segít: izomfájdalom, sportsérülések, izületi és porc problémák, gyulladások, sebek, bőrproblémák, égési sérülések, ínhüvelygyulladás, alagút szindróma, műtét utáni gyors regenerálódás.

40 perc    16800 Ft

Foglalok