Manikűr-pedikűr

Kézápolás

 

Manikűr lakkozás nélkül

Teljes köröm- és kézápolás lakkozás nélkül. Tartalmazza a körmök vágását, formázását, a köröm körülötti bőr vágását, körömpolírozást, olajozást, kézmasszázst.

40 perc   8800 Ft

 

Manikűr lakkozással

Azoknak, akik teljeskörű körömápolásra vágynak, annak minden szépségével. Tökéletes, ha gyakran szereted a színeket cserélni. A teljes körömbőr ápolását tartalmazza, a körmök formázását, polírozását, olajozást, rövid kézmasszázst, és lakkozást hagyományos körömlakkal.

45 perc   9800 Ft

 

Gél lakk manikűr - legkedveltebb 

Mind közül a legkedveltebb! Ha nem szeretsz a lakk száradására várni, lakkozás után rögtön mehetsz, tükörfényes körmeiddel. Tartalmazza a körmök formázását, polírozását, körömbőr ápolását, masszázst, és a kedvenc színedet. A gél lakk 2 hétig tartó makulátlan felületű, led fényre kötő tartós lakk.

50 perc   11800 Ft

 

Erősített gél lakk manikűr 

Van, amikor szükség van a gél lakkot megerősíteni erősebb, tartósabb anyaggal. Ennek több oka lehet, ami miatt a sima gél lakk esetleg nem marad fent a körmeiden. Az erősítés körömhosszabbítást nem tartalmaz, a saját körömre visszük fel az anyagot, és erre kerül a gél lakk szín. Vékony réteg ez is, ugyanolyan optikailag, mint egy sima gél lakk köröm. 

70 perc   13800 Ft

 

Japán manikűr

A japán manikűr kiemeli a természetes körmök szépségét selymes csillogásával, segíti a körmök növekedését. A méhviaszt szarvasbőr polírozóval a körömlemezbe dolgozva, majd kőporral felpolírozva 2-3 hétig fényes lesz. Csak természetes anyagokat tartalmaz. Megvéd a körömlemez tetejének felválásától és a töredezéstől. Kúraszerűen javasolt alkalmazni minimum 3 hónapig 3 hetente. A teljes manikűrt tartalmazza, körömlakk nem szükséges.

40 perc   9500 Ft

 

Francia festés

A körmök végére fehérrel vagy színes gél lakkal/zselével festett mosolyvonal kialakítása. 

20 perc   2200 Ft

 

Díszítés

A körmökre külön kért díszítés a minta bonyolultságától függően. 

500 Ft-tól

 

Foglalok

Lábápolás

 

Pedikűr lakkozás nélkül

Teljes köröm- és lábápolást, lakkozás nélkül. Tartalmazza a körmök vágását, formázását, a köröm körülötti bőr vágását, körömpolírozást, bőrkeményedés eltávolítását és olajos lábmasszázst.

5o perc   9900 Ft

 

Pedikűr lakkozással

Teljes köröm- és lábápolást, lakkozással. Tartalmazza a körmök vágását, formázását, a köröm körülötti bőr vágását, körömpolírozást, bőrkeményedés eltávolítását és olajos lábmasszázst.

6o perc   10900 Ft

 

Gél lakk pedikűr

Teljes köröm- és lábápolást, gél lakkozással. Tartalmazza a körmök vágását, formázását, a köröm körülötti bőr vágását, körömpolírozást, bőrkeményedés eltávolítását és olajos lábmasszázst.

6o perc   16500 Ft

 

Manikűr-pedikűr lakkozás nélkül

Teljes manikűr és pedikűr egyben a körmök lakkozása nélkül.

90 perc   16900 Ft

 

Manikűr pedikűr lakkozással

Teljes manikűr és pedikűr egyben hagyományos lakkozással kézen és lábon.

1o0 perc   19700 Ft

 

Gél lakk manikűr-pedikűr

Teljes manikűr és pedikűr egyben a körmök gél lakkozásával.

120 perc   27300 Ft

 

Gél lakk manikűr-pedikűr lakkozással

Teljes manikűr gél lakkal, és pedikűr hagyományos lakkozással.

120 perc   21700 Ft

 

Gyermek lakkozás

Gyermek körömlakkozás hagyományos körömlakkal 10 körömre (kézen vagy lábon)

15 perc   2000 Ft