Anya vagy? 5+1 érv amellett, hogy házhoz hívd a körmöst

Anya vagy? 5+1 érv amellett, hogy házhoz hívd a körmöst

Újdonsült anyukaként sok dolog nehezebben megy a mindennapokban, és sok időbe és munkába telhet az, hogy megtaláljuk a teendők mikéntjét és idejét. Néha a magunkra fordított időből veszünk el, és nem foglalkozunk annyit azokkal a dolgokkal amikkel szeretnénk. A manikűr és pedikűr is ilyen. Ha nem szeretnéd feladni ezt a , akkor hívhatod házhoz a manikűröst és pedikűröst.

Milyen előnyöket élvezhetsz a mobil, házhoz járó manikűr-pedikűrössel?

Kényelem

Legkomfortosabban kisbabánkkal otthon a kanapén vagyunk el, úgy, hogy minden kéznél van, ami kellhet a babának, vagy a kicsinek. Az anyuka is kényelmesen elhelyezkedik, így hamar meg tud szépülni. A gyerekek legtöbbször érdeklődve nézik, hogy mi történik és nagyon jól elszórakoznak. A kislányok a lakkokat szokták sorba rakni, a fiúk anya öléből lesik a munkafolyamatokat. Ha mégsem így történne, nagyobbaknál egy Bogyó és Babóca mese mindent meg szokott oldani ? Ha pedig alvóidőben sikerül összehozni a manikűr-pedikűrt, az az igazi kánaán, anya teljes nyugalomban szépülhet meg.

pedikűr budapest
Pedikűr házhoz Budapesten

Időt spórolsz

Ha gyerekkel mész szépségszalonba, bele kell számolni az elkészülési időt, amíg mindent összeszedsz, hogy nálad legyen, amire szükség lehet amíg nem vagytok otthon. Az oda-vissza közlekedéssel is tudsz időt spórolni, anélkül hogy azt kellene számolgatni, hogy mikor van a gyerek evés- és alvó ideje.

Pénzt spórolsz

Pénzt spórolni a szalonba való oda és vissza közlekedéssel lehet, és az esetleges parkolási díjakat, ami a szalon előtt lenne.  Vagy ha bébiszittert kell fogadnod ahhoz, hogy el tudj menni otthonról, akkor ennek az összegét is megtarthatod.

Multitask

Ez az időspórolás egy része, de mégis, amikor éppen otthon vagyunk, nagyon sok dolgot lehet egyszerre elintézni. Amíg anya szépül, a baba alszik, játszik, vagy körülöttünk matat, addig mehet a mosás, szárítás, mosogatógép, oda lehet tenni az ebédet főni, vagy a sütőbe bedobni egy gyors ételt, ami a manikűr vagy pedikűr alatt észrevétlenül elkészül.

házhoz körmös
Manikűr házhoz Budapesten

Mozgási nehézségek esetén

Az elmúlt 2 évben több olyan vendég hívott, aki elszánt volt, hogy kapjon végre egy pedikűrt, de például nemrég csípő-, térd- vagy gerinc műtéten esett át. Ilyenkor egyeztetjük előre, hogy mi az amit tud mozgatni, és ha a csípő alatt legalább 2 mozgatható része volt, és az orvos azt engedélyezte mozgatni, akkor meg tudtuk csinálni a pedikűrt. Ez egy nagyon nagy könnyebbség ezekben a helyzetekben is.

Kevesebb kontaktus

Top téma ebben az évben az, hogy ne menjünk olyan helyre, ahol tömeg van. Ezalatt nem azt értem, hogy a szépségszalonban tömeg van, de amíg odaérünk, közlekedünk, addig érintkezhetünk sok emberrel. Míg ha magadhoz hívod a körmöst, akkor csak 1 emberrel találkoztál.

Ne habozz tehát házhoz hívni a körmöst, mert számos előnye mellett, jó hangulatban, kényelmesen és gyorsan szalonminőségű körmöket kaphatsz.