Titkos körömszínválasztó applikáció okostelefonra

<span class="hpt_headertitle">Titkos körömszínválasztó applikáció okostelefonra</span>

Titkos körömszínválasztó applikáció okostelefonra

Igazi érdekesség! Ha igazán oda vagy a színekért a körmödön, ez tetszeni fog! Töltsd le mindenképp!

Most egy percre képzeld el, hogy elmész a manikűrösödhöz, és mire felteszi a kérdést, hogy milyen legyen te már rá is vágod rögtön! Nem kell sok idő hozzá, egy kis teszt, és láthatod is a saját kezeden, hogy melyik színhez van épp kedved!

De miért titkos? Már 2oo9 óta foglalkozok körmökkel, és azóta nem hallottam róla, senki nem is említette. Pedig használtam volna nagyon 🙂

Történet: Volt egy nagyon kedves vendégem Angliában, aki mindig bajban volt a színekkel. Végülis felesleges volt megkérdezni ma mit szeretne, mert elkezdődött egy minimum fél órás keresgélés és ajánlgatás, újdonságok felsorakoztatása. Volt, hogy annyira nem tudott dönteni, hogy próbát kért egy ujjára, aztán még egyre, de hogy néz ki a kezemen? Majd már mindegyik ujján próba volt, mind a 1o-en, és még akkor sem tudott dönteni. A végén valami mindig kisült, és elégedett is volt, de bárcsak akkor már ismertem volna ezt az alkalmazást. Ő is biztosan kitörő örömmel fogadta volna. Ha a manikűr elején képet készít a kezéről, akkor még van 2o perce a kezelés alatt, hogy amíg a lakkozáshoz érünk, ő kiválassza a megfelelő színt.  

Tehát a Wanna Nails applikációról van szó! Vizsgáljuk meg, hogy miben is lehet segítségetekre!

Miért jó?

Nagyszerű választás, és egy kicsi játék, ha szeretnéd próbálgatni a színeket magadon. És ezt megteheted a saját kezeden!

Célja:

- Szórakoztatás
- Körömszín választás

Megoldást ad: Segít kiválasztani az aktuális színedet, ami néha olyan nehezen megy ugye? Van, hogy napokig mardos a kérdés, és éppen semmilyen ötleted nincs. 🙂

Mit tud? Milyen funkciók vannak?

A lépések egyszerűek:

  • Fotót csinálsz a saját kezedről

Előnyei:

Ténylegesen látod milyen lenne magadon
Nem lesznek bőrtónusbeli eltérések, mintha egy minta kezen próbálnád
Felveszi a körmöd formáját, és azt színezi ki

  • Választhatod is rögtön a színeket

 

1. lehetőség:  1 kézen 5 szín

A fotódon minden ujjat más árnyalatra színezhetsz, így egyben látod, melyik is lenne a legjobb. Ha éppen 5 közül szeretnél választani. Vagy mindet szeretnéd, akkor megnézheted hogy mennek egymással ezek a színek. A többszínű körmök nagyon divatosak voltak idén.

2.lehetőség : 1 képen 4 variáció 

Itt azt is össze lehet hasonlítani, hogy épp világosra, sötétre, élénkre, vagy természetesre vágysz-e.

De van itt még más is:

3. lehetőség: Több szín váltakozása mozgóképen

Elég gyorsan váltja a kiválasztott színeket, ez mondjuk játéknak vagy időtöltésnek jó, ebből így választani elég nehéz 🙂

 

4.lehetőség: 4 másodperces mozgókép

Itt a fantázia szab határt hogy mozgatod a kezed, szórakoztató is egyben 🙂

 

Hány színt lehet kipróbálni?

96 színt lehet kipróbálni ebben az applikációban. Ebből azért már lehet választani. És akkor még nem is beszéltünk a csillámokról, és különböző effektekről. És persze a díszítés, ha szeretnénk, de az egy másik téma less hamarosan!

Még egy fontos kérdés: Ingyenes?

Igen! Ingyenesen letölthető. Márkákat és vásárlási lehetőségeket is felajánl, de azzal most nem foglalkozunk.

Ösztönözlek téget, hogy próbáld ki, amikor épp van egy kis időd, a buszon, utazás közben, egy kis pihenés az agynak, és ötletet ad a következő manikűrödre!