Kinek ajánlom a 2o18 nyár CND színeit?

<span class="hpt_headertitle">Kinek ajánlom a 2o18 nyár CND színeit?</span>

2018 nyár színei: A Boho Spirit kollekció

Így az üvegre nézve jól néznek ki, bár némi eltérés mindig van az üveg színe és a valódi lakk színe között. Szóval elemezzük ki egy kicsit egyesével!

fotó: www.cnd.com

Valójában nagyon eltalált színekről van szó. Az elmúlt években tartoltak a rikító és neon színek, de ha valami konszolidáltabbra vágysz -  például az irodában nem viselhetsz rikító színeket, inkább azok nyaralásra választhatók - ha épp olyan kedvedben vagy, vagy szereted ezeket a színeket és illenek hozzád – jöhet a neon!

 

A képeken a Vinylux körömlakkokon vannak bemutatva a színek, amik a Shellac színekkel teljesen megegyeznek.

Ebben a kollekcióban az a jó, hogy a Vinylux körömlakkjaik már az új formulával készültek, és gyorsabban lehet vele dolgzoni, így gyorsabban készül el a manikűr is.

fotó: www.nailpro.com

Offbeat

Ez egy visszafogott korall piros szín. Tökéletes, nem feltűnő, elegáns. Ha épp már unod a sima pirosat, ezt az árnyalatot bátran választhatod, és ha szereted a piros színt, akkor ezt is szeretni fogod viselni egy pár hétig. Ajánlom akkor is ha nem szoktál pirosat hordani, mert ez a korallos árnyalat egészen más megjelenést kölcsönöz, és lehet, hogy szeretni fogod, akkor is ha a pirosat nem.

Gypsy

Egy halvány narancs szín. Sok nyári ruhához illik. Friss színe sok bőrtónusal is jól mutat. Egyre kedveltebb ez a szín, és ezen a nyáron egyértelműen a sláger színek közé tartozik. Bátran merem ajánlani, próbáld ki, szeretni fogod!

Vagabond

Egy csodás halvány mustár sárga szín. A sárgát nem túl sokan vállaljátok be. A vaníliától kicsit eltérő árnyalat, ami népszerű szín, szerintem ezt is könnyű viselni. Nem feltűnő, világos és napbarnított bőrrel is nagyon jól mutat.

Unhibited

Halvány barackos krémes szín. Sokatok új kedvence lehet. Egy letisztult, természetes hatást kelt, sok fajta bőrtípushoz, és öltözködéshez illik. Ha szereted a természetes körmöket, ez az árnyalat mindenképp nyerő lehet idén nyáron, de ami a legjobb, hogy még ősszel is!

 

Összefoglalva én mindet imádom, egy ismét szuper kollekciót hozott el nekünk a CND, sohasem csalódunk! És ami nyár végén jön, a Wild Earth őszi kollekció, előre bocsátom, nagyon izgalmas színek lesznek! Természetesen készülök egy bemutatóval róluk is nemsokára! Addig is próbálgassátok a kellems Boho Spirit színeket!