Kamélia Kert

Kamélia Kert

Varga Marianna, Magyarország teanagykövete

Egy kedves vendégemnél jártam, és kiderült, hogy ő Magyarország teanagykövete. 🙂 Marianna egy előadásra készült a teákról, ezért készítettem neki szép körmöket. Mivel teaszakértő rengeteg rendezvényre is jár.

Marianna a Kamélia kert megálmodója, 13 éves - többek közt londoni - tapasztalattal kalauzolt el engem a teák különleges világába, és hogy milyen egyedi események köthetők ezekhez a csodás növényekhez.

Kertje a  Dunakanyarban van ahol magyar teafajták is nőnek.

 

Olyan programokon vehetsz részt és olyan teákat és készítési módokat ismerhetsz meg, amit eddig még szinte sehol nem kaphattál meg ilyen kompletten. Részt vehetsz különleges workshopokon, nem mindennapi csapatépítő teaszertartást rendelhetsz meg a kollégáidnak, a Kamélia Akadémián tanulhatsz is, a webshopból pedig megrednelheted a szükséges eszközöket és teákat is minőségi kivitelben.

Workshopok

A workshopokon (közös tea készítésben vehetsz részt) találhattok az évszaknak megfelelő eseményeket, mint például adventi, karácsonyi, valamint választhattok masala chai workshop és a világ teái-utazás a Föld körül teákkal. A dátumokat a honlapon megtaláljátok.

Csapatépítők

A csapatépítőkön kreatív, pihentető és szórakoztató esten vehetnek részt a kollégák, akik hasznos tudást is vihetnek magukkal.

Webshop

Ha ellátogatsz webshopba, egyszerűen rendelhetsz különleges teákat dísztasakban, kellékeket és ajándékokat, valamint válogathatsz céges reklámajándékok, utalványok és még tea előfizetés lehetőségei között is.

Kamélia Akadémia

Ha szeretnél többet megtudni a teákról, gyakorlati tudást szerezni, erre is van lehetőség.

www.kameliakert.hu