GYIK

Ajándékutalvány

Igen, ha már megvan az utalvány, a szokásos módon foglalhatsz időpontot. Válaszd a fizetésnél az ajándékutalvány opciót.

 

Általános

Ha az irodában kéred a manikűrt vagy mini pedikűrödet, ajánlunk egy elkülönített helyiséget, ha egy kis nyugalomra és kényelemre vágysz. Ha annyira nem tartod lényegesnek, hogy külön vonulj, amire szükségünk van, egy kijelölt asztal 2 székkel, fényes tér, és egy áramforrás. Ha ezzel kapcsolatban még kérdésed van, kérlek írj a [email protected]

Jelenleg az 1. 2. 3. 4. 5. 6 .7. 8. 9. 11. 12. 13.-ik kerületekben dolgozunk. Folyamatosan bővítjük a kiszolgált területeket, ha szeretnéd, hogy a te kerületedben is rendszeresen járjunk, kérlek írj az [email protected]

 

Rendszeresen megyünk, a cég és dolgozók igényeitől függően, általában hetente vagy kéthetente, de havonta egyszer is lehetséges. Valamint szervezünk egyedi céges rendezvényeket is minimum 3 óra foglalással.

HR osztályokkal együttműködve szervezünk rendszeres látogatásokat a munkahelyeken. A dolgozók is ajánlhatják szolgáltatásainkat. Ha szeretnél minket a munkahelyeden látni, kérlek töltsd ki a kapcsolati űrlapot, és mi 24 órán belül visszajelzünk.

Foglalás és fizetés

A Classy-nál megértjük, hogy sokszor sűrű és állandóan változó napi teendőink vannak. Ha 1-2 órával a lefoglalt időpontod előtt törlöd a foglalásod, ez esetben csak az 50%-át tudjuk visszatéríteni a szolgáltatás árának. Ha 1 órán belül törlöd, vagy nem jössz el, a 100%-ot felszámítjuk. Reggel 8 órai vagy korábbi időpontoknál 12 órával előbb kérjük a törlési szándékod, ellenkező esetben a 100%-ot ki kell fizetni.

Ha mégsem tudod időben törölni, átruházhatod másra is, akár egy kollégádra. Kérlek időben írj e-mailt a [email protected], vagy hívj a o6/2o 231 7144- es számon, hogy értesíts a változásról.

 

Kérünk, hogy írj a [email protected], vagy hívj a o6/2o 231 7144-es számon ha szeretnéd módosítani vagy törölni a foglalásod!

 

Ajánljuk az előre foglalást, hogy biztosítsuk az időpontot, bár ha van szabad helyünk, időpont nélkül is tudunk vállalni.

A foglalási link elérhető, ha a HR osztályoddal megállapodást kötöttünk. A gyors és egyszerű foglalási rendszerünkkel kiválaszthatod a szolgáltatást és a neked megfelelő időpontot, és online fizethetsz is. Az online fizetéshez 24 órával előbb kell foglalnod, hogy vissza tudjuk igazolni.

 

Rendezvények

Igen, csinálunk alkalmi körmöket! Műkörmöt, shellacot, és körömlakkot használva is. Többféle rendezvényt vállalunk, többet között termékbemutatókat, divatheteket, céges rendezvényeket, esküvőket, privát partikat, és még sok más eseményt.

Kérlek küldj emailt az [email protected]

 

Szolgáltatások

Hozhatod, bár ajánljuk kipróbálni a mi modern termékeinket, amik helyettesítik a hagyományos eszközöket.

Műkörmöt csak alkalmakkor, rendezvényeken csinálunk előre egyeztetve. Minimum foglalási idő 3 óra. Az óradíjak 9500 forinttól indulnak. (Az óradíj annak függvénye is, hogy milyen szolgáltatásokat kérsz, és hogy hány manikűrösre van szükség) Irodai manikűr és mini pedikűrnél lakkozás és Shellac lehetséges, díszítéssel, ott műkörmöt nem csinálunk.

Az amerikai CND- Creative Nail Design- márkát használjuk, ami véleményünk szerint jelenleg a legjobb a piacon. A hipoallergén Vinylux körömlakkjait és Shellac-ját használjuk. Minimum 40 körömlakkot és 4o shellac színt tartunk magunknál, kiegészítve az új szezonok különféle árnyalataival. A CND Vinylux lakk és Shellac is 5 káros anyagtól mentes lakk, ami nem tartalmazza azt az 5 káros anyagot, amit a hagyományos lakkok igen.

Van nálunk mindig egyszer használatos (puha talpú-méret nélküli) papucs, de kényelmesebb, ha a sajátodat hozod.

Nem ajánljuk a saját gél lakk használatát. Alapos teszteléseket végeztünk a legjobb gél lakk márka kiválasztásához, és a CND Shellac-ját és gél lakkját találtuk a legtartósabb, gyorsan száradó, könnyen eltávolítható gél lakknak a piacon, ami nem ártalmas a természetes körmöknek. És rengeteg színben elérhetők.

 

Tulajdonképpen igen! A Vinylux lakk hivatalos száradási ideje 8 és fél perc. A leggyorsabban száradó lakkokat és fedőlakkokat használjuk, és kérésre gyors szárító cseppeket is alkalmazunk. Így a manikűr és pedikűr gyorsabb, nem kenődik el, és hosszabban tart a fénye. Ha Shellac manikűrt kérsz, az azonnal száraz lesz!

 

A CND Vinylux körömlakkjait használjuk, amihez nem kell UV fény, és kinézetre nagyon hasonlít a Shellac manikűrre. Az eredmény szuper magas fény, 2-3 nappal tovább tart, mind egy hagyományos körömlakk. Alaplakk nem szükséges (benne van a színes lakkban), így nagyon hamar szárad (8,5 perc).

 

A körömszalon illat leginkább az aceton miatt van, nem csak a körömlakkok szaga miatt, ahogy sokan gondolják. Hogy biztosítsuk, hogy nem zavaró az irodában, nem erős lakklemosót használunk. A vattákat záródó tasakba rakjuk rögtön használat után, így csökkentve az esetleges illatokat.

 

Igen, ajánlunk férfi manikűrt is, ami tartalmazza a köröm levágását, formázását, köröm bőr és köröm felületének megtisztítását, valamint hidratálást kézmasszázzsal.

 

Higiénikus száraz manikűröket és mini pedikűrt csinálunk (bőrpuhítóval) a munkahelyeken. Vizet csak alkalmakkor, rendezvényeken használunk, ahol van hozzáférés.

A vendégeink az elsők a Classy-nál, így minden visszajelzést komolyan veszünk. Ha valamilyen ellenvetésed van a kapott szolgáltatással kapcsolatban, kérlek írj azonnal nekünk a [email protected] email címre, és mindent megteszünk, hogy jobbá tegyük a dolgokat. További információkért a lemondási feltételek tekintetében kérlek olvasd el a lemondási feltételek menüpontot.

 

Igen, rendszeresen bővítjük díszítési technikáinkat a trendeket követve, irodában expressz díszítéseket csinálunk, különleges alkalmakkor hosszabb-bonyolultabb mintákat is.

A Shellac UV fényben azonnal szárad. Így rögtön visszamehetsz az asztalodhoz anélkül, hogy aggódni kellene az elkenődés miatt.

A Shellac manikűr általában 2 hétig tart lepattogás nélkül. Van néhány tényező, ami befolyásolhatja tartósságát. Kihozhatod a legjobbat a manikűrödből, ha betartod a következőket:

  • Házimunka elvégzésénél (kertészkedés, takarítás, mosogatás) viselj kesztyűt, mert a különféle anyagok elszínezhetik a lakkot/zselét.
  • Használd naponta a Solar Oil körömolajat, leghasznosabb lefekvés előtt, hogy visszaadd a körmöknek az elvesztett nedvességtartalmát. A CND kézkrém napi használata is ajánlott, így lényegesen meghosszabbítható a Shellac manikűr élettartama, azáltal, hogy a köröm körüli bőrt egészségesen, hidratáltan és rugalmasan megtartjuk.
  • Ha megsérül a körmöd, amikor shellac van rajta, ne húzd le róla az anyagot, ne kapard fel, mert ez további sérülésekhez vezethet. Kérd manikűrösünk segítségét!
  • Ha nyaraláson vagy, óvatosan használd a napkrémeket és rovar riasztó spray-eket, mert ezek tartalmazhatnak olyan oldószereket, amik megsértheik a shellac-ot. A medence klóros vize hatással van a shellac-ra, és ha nap éri a klórt, a hatás még intenzívebb, ezért töröld át és szárítsd meg a kezedet és körmeidet, hogy minimalizáld az esetleges szín fakulást.

Ha szükséged van az előző Shellac eltávolításához, azt foglald le a shellac eltávolítás pont alatt. Ez kb 5-8 percet vesz igénybe, és a Shellac manikűr önmagában nem tartalmazza.

A Shellac-ot másképpen kell eltávolítani, mint a hagyományos körömlakkot. Leginkább ajánlott szakemberre bízni, de ha saját magadnak szeretnéd, az is lehetséges, kérd tanácsunkat a Shellac manikűröd alatt. Ha a mi Shellac-unkat viseled, a következő Shellac manikűrödnél az eltávolítás ingyenes.

 

A shellac egy forradalmian új rendszer, ami tökéletes, csillogó, lepattogás-mentes manikűrt biztosít 2 hétig. Az alap réteg után 2 szín, majd fedőréteg felkenése következik, amit minden rétegnél LED lámpával köttetünk meg. A shellac segít megelőzni a körmök töredezését, mivel egy védőréteget alkot a természetes köröm felületén.

A Classy körmösei szigorú higiéniai procedúrát követnek minden manikűr és pedikűr alatt. Minden eszköz fertőtlenítve van az egészségügyi előírásoknak megfelelően.

 

Load More

Nem találtad amit kerestél? Írj nekünk!