Esküvő

Esküvői szépség csomag

Az esküvők csodásan örömteli alkalmak, de lehetnek stresszesek is. Főleg a nagy nap előtti utolsó napok. Ilyenkor az utolsó dolog amit szeretnél az, hogy a káosz közepette körmöst vagy sminkest keress. Itt jövünk mi!
Azt ajánljuk, hogy a manikűr-pedikűrödet, gyantázást, arckezelést pár nappal az esemény előtt kérd, mert a sminked és a hajad az egész aznapi reggelt elfoglalhatja. 

Mi segítünk neked a nagy napon, hogy csodálatosan nézz ki és érezd magad. Rád szabott menyasszonyi szépség csomaggal az otthonodban, szállodában, vagy az esküvő helyszínén a Classy Mobil Szépségszalon színvonalas, felkészült és profi szakértőivel.

Ajánlatot kérek

Egy kis extra

Az esküvői csapatunk együtt dolgozik veled az esemény előtt, hogy olyan eredményt érj el, mint amilyet megálmodtál. A gondosan kiválasztott szépség specialistáink aznap megalkotják a menyasszonynak és a násznép tagjainak a kigondolt sminket és hajkompozíciót. Az esküvő előtti napokban pedig az arckezeléseket, manikűr-pedikűrt, relaxálciós masszázst lehet lefoglalni. 

Megnézem a képeket

Kivételes szolgáltatás

Rólunk 

A Classy - Budapest elsőszámú mobil szépségszalonja, ahol szépség szolgáltatásokat viszünk házhoz az egész városban. (Esküvők esetén más városok is lehetségesek, erről konzultáljunk előzetesen) Relaxálj a legjobb szakemberekkel akik prémium minőségű termékeket és szolgáltatást visznek hozzád. 

Esküvő szakértők

Az esküvői csapatunkba olyan kolléganőket választottunk, akiknek nagy tapasztalatuk van és egyedülálló ügyességgel készítik el különleges/extravagáns frizurát, és sminket a menyasszonynak. Minden menyasszony egyedi, így együtt dolgozunk veled, hogy olyan eredményt kapj, amit előre elterveztél és megálmodtál. Akár otthon, vagy az esküvő helyszínén készülsz, hozzád megyünk, biztosítunk arról, hogy felszabadultan élvezhesd a napot. 

Előre egyeztetett csomag

Az esküvői szépség szakértőddel időben megbeszélitek az összes szolgáltatást amire szükséged lesz. Lehetőség van előzetes próbákra, ahol különböző variációk közül tudsz választani, azt a frizurát, sminket és körmöt, amibe beleszeretsz. A célunk az, hogy valóra váltsuk az összes elképzelésedet. 

 

Árak