EgyKisFlanc esküvőszervezés

EgyKisFlanc esküvőszervezés

Anett és Kriszta együtt alapították az EgyKisFlanc Esküvőszervezés & Dekoráció-t. Mind a ketten boldog és elfoglalt családanyák. A profizmusukat és kedvességüket alátámasztja az összes eddigi menyasszony, akinek volt szerencséje velük készülni a nagy napra. Mert tényleg úgy történik minden, ahogyan az meg volt tervezve és álmodva. A lányokat a szervezői munka részleteiről kérdeztük, és arról, hogy mit is csinálnak ők másképp.

 

Mit tartottok a legfontosabbnak a munkátok során?

Esküvőszervezőként és esküvői dekoratőrként úgy gondoljuk, mindannyiunkban megvan a vágy, hogy életünk bizonyos napjai különlegesek és felejthetetlenek legyenek számunkra és mások számára, hogy évek múltán is jó érzéssel, szép emlékekkel tekinthessünk vissza ezekre. Legyen az lánykérés, esküvő, születésnap, keresztelő, vagy egy találkozó… Azok az események, amelyek egy ember életében valamiért kiemelkednek, – fordulópontok, esetleg sorsfordulók – kitüntetett figyelmet és körültekintő megvalósítást érdemelnek mind szervezés, mind dekorálás tekintetében. Ezekhez szeretnénk hozzátenni egy csipet fűszert, vagy ahogy mi mondjuk, az EgyKisFlancot.

Hogyan vállalkoztatok együtt, és mit jelent nálatok egy esküvő megszervezése? 

Életünkben mindig is jelen volt a kreativitás és a kreatív munka iránti vágy. Úgy érezzük, ezen a területen megtaláltuk azt, amit ez jelent számunkra.
Egy esküvő leszervezése rengeteg kisebb és nagyobb horderejű dologgal jár együtt. Ez embert próbáló feladat függetlenül attól, hogy a Pár tagjai mennyire veszik ki a részüket a szervezésből/ döntésből. Az emberek többsége bele se gondol ebbe, míg le nem ül, és el nem kezdi szervezni az esküvőjét. Ebben tudunk segíteni… Rávilágítani dolgokra, sorrendet felállítani, mikor mire érdemes figyelni, segíteni nem elveszni az információk és lehetőségek zűrzavarában. 🙂
Tapasztalatunk szerint sokan összetévesztik a laza esküvőt a szervezetlenséggel… Egy esküvő akkor hat lazának, akkor mennek flottul a dolgok, ha a háttérben mindenki tudja a dolgát és minden jól átgondolt. Amikor a szolgáltatók teszik az előre egyeztetett dolgokat, amik a Pár igényéhez vannak igazítva, és a Párnak nincs más dolga, mint kiélvezni a Nagy Napjukat.
A négy szem többet lát, mint kettő elvet valljuk, és pontosan ez az, ami miatt mi ilyen jól tudunk együttműködni, és ami miatt mindketten hozzá tudunk tenni valami más jellegű dolgot a hozzánk forduló Párok Nagy Napjához. Jó érzés látni, ahogy az esküvőszervezés során kialakul a Pár esküvőjének egyedi stílusa, ami tükrözi a Pár egyéniségét.

Mi mindenre kell figyelni még?

Bár a Nagy Nap kapcsán vannak olyan dolgok, amik minden menyasszony számára egyértelműen fontosak (pl. menyasszonyi ruha, gyűrű, ékszerek,..), azt gondoljuk, nem szabad megfeledkezni az olyan részletekről sem, mint a köröm, kéz és lábápolás. Hiszen ezek nagyon sok fotón lesznek szem előtt, például a gyűrűhúzáskor, a menyasszonyi csokor tartásakor, a torta felvágásakor,…). Az ördög itt is a részletekben rejlik… 😉 Mi azt tanácsoljuk, erre is fordítsatok kiemelt figyelmet, ez is a kirakós egy fontos darabkája!

Mikor érdemes nekiállni az esküvő leszervezésének?

Ez nagyon sok tényezőtől függ:
– Főszezonban, vagy szezonon kívül tervezi a Pár az esküvőjét?
– Hétköznapra eső, vagy szombati esküvőt terveznek?
– Mennyire ragaszkodnak profi, tapasztalt szolgáltatókhoz (a szolgáltatók egy része akár 1,5 évvel az esküvő időpontja előtt le van foglalva…)?
Tanácsaink:
Nincs olyan, hogy túl korán szervezni kezdett esküvő! Mindent intézzetek, fixáljatok le a lehető leghamarabb, a végén annál kevesebb dologgal kell foglalkoznotok. 😉

Miért titeket válasszanak a házasulandó párok?

Ex-menyasszonyként pontosan tudjuk, hogy a nők – érthető módon – mennyire tökéletesre szeretnék a Nagy Napjukat. Esküvőszervezőként pedig azt, mennyire sok múlik a Pár igényeinek megfelelő és profi szolgáltatókon, és azon a hosszú szervezési folyamaton, ami egy jól sikerült esküvőt megelőz. A két “területről” szerzett tapasztalatainkból született meg a mottónk, ami úgy gondoljuk, válasz a kérdésedre: “Hiszünk benne, hogy álmaitok fontosak, elérhetőek és megvalósíthatóak!”