Csatlakozz hozzánk

Ne fizess havonta állandó szalon bérleti díjat, járj velünk a vendégekhez! 

Csak nőkhöz!

A megváltozott világ más szokásokat és folyamatokat is hozott magával. Mi igyekszünk alkalmazkodni az emberek új igényeihez.

Manapság mindent házhoz kérnek, ez most nem lesz másképp a szépség szolgáltatásokkal sem. Az igény - mint látjuk - egyre nő. 

 

Ezért csatlakozz forradalmunkhoz, legyél tagja egy új, növekvő iparágnak / szolgáltatásnak!

Hol kell majd dolgoznod? 

 

Mivel mobil leszel, így irodákban, vendégek otthonában, és rendezvényeken fogsz dolgozni.

 

Munkaidő 

Te döntheted el, hogy melyik nap melyik órákban szeretnél dolgozni. Azt is, hogy teljes munkaidőt vagy részmunkaidőt vállalsz. 

 

Minden nap 7-19:00-ig foglalhatnak időpontot a rendszerben a vendégek. Te döntheted el, hogy melyik nap melyik órákban szeretnél dolgozni. Ezt előre felvesszük a naptárba, és ezeket az órákat fogjuk neked megtölteni vendégekkel.

 

Miért dolgozz velünk?

Gyakori kérdések

 

Mennyit kereshetek? 

Napi 8 óra munkával átlag 35-50.000.- Ft-ot kereshetsz. Ez -ha 20 napot dolgozol egy hónapban - átlagot számolva kb 800.000.- Ft. Ez bruttó összeg, az összes kiadást ebből kell levonni (vállalkozói+anyagköltségeid, közlekedés). 

 

Alkalmazott leszek vagy vállalkozóként tudok csatlakozni?

 Vállalkozóként tudsz csatlakozni hozzánk. 

 

Milyen gyakran kapok fizetést? 

 A vendégek a weboldalon keresztül fizetnek előre bankkártyával. Készpénzes fizetés nem lehetséges. A kifizetések hetente történnek (minden hétfőn) a bankszámládra utalva. 

 

Mennyi jutalékot von le a Classy? 

 A honlapon feltüntetett árakból 20%jutalékot vonunk le. Ha egy vendég kedvezményt kap, a te kifizetésedből az nem lesz levonva. 

 

Hogyan fizetnek a vendégek? 

Ahogy a vendég foglalását visszaigazoltuk, a Classy online rendszerén keresztül fizet a vendég bankkártyával. Készpénzes fizetést nem fogadunk el. 

  

Hogyan tudok a legtöbbet keresni? 

Hogy minél több foglalást tudj megszerezni, azt ajánljuk, hogy a csúcs időszakokban is vállalj vendéget. Valamint biztasd a vendégedet amikor ott vagy nála, hogy foglalja le veled a következő időpontját. Felállíthatsz célokat is, hogy például hetente mennyit szeretnél keresni. Ebben tudunk segíteni, hogyan érd el. 

 

Kapok kezdő készletet a munkámhoz? 

Nem biztosítunk jelenleg kezdő készletet. Azokhoz a szolgáltatásokhoz, amit a honlapon kínálunk a vendégeinknek, egy alap készletet szerezz be, majd később folyamatosan bővítheted, ha szükséges (pl kezdhetsz 15 gél lakk színnel, amit hónapról hónapra bővíthetsz a vendégeid igényei alapján)

 

Milyen márkákkal dolgozhatok?

Jelenleg nem határozzuk meg, hogy milyen márkákkal dolgozz. Egy kritérium van, hogy jó minőségű termékeket használj az elégedett és visszatérő vendégek érdekében. Ezért mielőtt csatlakoznál hozzánk, ezt egyeztessük! 

 

Érdekesnek hangzik? Ha szeretnél többet megtudni, töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot, és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot. 

Kérlek, ha van a munkádról fotód, azt csatold (előtte-utána fotókat is küldhetsz).

Várunk Téged vidám csapatunkba! 🙂 

  Telefonszám

  Milyen szakterületre szeretnél jelentkezni?

  Milyen napokon és napszakokban szeretnél dolgozni?

  Jelenleg vállalkozó vagy?

  Ha nincs még képed az interneten a munkádról, csatolj ide:

  Bizonyítvány másolat

  Házhoz megy a manikűr